Col·labora amb UDOLS

Fes-te soci/a

Com a soci/a d’Udols podràs prendre part en la presa de decisions de l’entitat. També tindràs prioritat i descomptes en totes les activitats, projectes i serveis d’Udols i podràs gaudir dels avantatges que ofereixen els nostres col·laboradors. Quota anual: 30€ (+ 5€ per cada membre addicional de la mateixa unitat familiar).

Fes-te voluntari/a

Participa activament a les activitats mentre reps una formació continuada. Fes propostes i implica’t als grups motors. Contribueix per fer millor el nostre entorn!

Fes-te comerç o entitat col·laboradora

Si tens un comerç, ets una entitat o dus a terme alguna activitat relacionada amb el món dels gossos, vols organitzar esdeveniments al teu establiment o col·laborar en les campanyes de l’entitat, adhereix-te i contribueix a transmetre els nostres valors.

Udols és un projecte col·laboratiu.

El nostre principal objectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida dels gossos, els seus responsables i la resta de la ciutadania.

Per millorar el nostre entorn tots els actors són importants (famílies amb gos, comerços, entitats i institucions, així com la resta de ciutadans, tinguin o no tinguin gos) i la millor manera d’aconseguir-ho és treballar plegats, sumant coneixements, competències i habilitats a través del treball en xarxa.

Promovem un model d’educació canina respectuosa amb la naturalesa dels gossos i les seves necessitats com a espècie, on la comunicació és més valuosa que qualsevol premi.

Treballem per aconseguir més i millors espais per als gossos i per millorar la legislació que ens afecta.

I, sobretot, ens agrada aprendre i compartir tot allò que anem aprenent a través de les nostres activitats.

Si vols formar part d’aquest projecte no dubtis en contactar amb nosaltres!

Vull col·laborar amb UDOLS

Vull col·laborar com a:

 

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat