Serveis que oferim A UDOLS

Serveis a particulars

Coneix als nostres educadors.

Serveis per a grups

Consulta les nostres properes activitats.

Serveis per a Entitats i Ajuntaments

Consulta els nostres serveis per a entitats.

A Udols oferim serveis adreçats tant a particulars com a entitats.
Oferim suport a nivell particular per ajudar-te en el dia a dia amb el teu gos. Disposem d’educadors canins a domicili i passejadors.
Durant tot l’any, també realitzem diverses activitats grupals adreçades a particulars com tertúlies, tallers, cursos, seminaris i passejades en grup.
A Udols també duem a terme projectes amb entitats i Ajuntaments, principalment Activitats Educatives, de convivència i sensibilització ciutadana. També oferim formació per al voluntariat de protectores i refugis.

Serveis a PARTICULARS

Suport individualitzat a domicili per ajudar-vos a tu i al teu gos en el vostre dia a dia. 

 • Educadors. El nostre concepte de l’educació canina es basa principalment en el coneixement de la naturalesa del gos i les seves necessitats reals. A partir d’aquí establim una relació positiva, sense utilització de càstig, buscant la motivació del gos i, en especial, la bona comunicació amb el gos de les persones que hi conviuen. Realitzem  consultes a domicili a Barcelona i rodalia. A més, si sou socis d’Udols o bé adoptants (amb certificat d’adopció) gaudireu de descomptes en aquest servei.
 • Passejadors. Equip de professionals amb formació canina. Els passejos són individuals  i personalitzats, adequats a les necessitats de cada gos. Per més informació consulta amb nosaltres els passejadors que col·laboren amb Udols
 • Suport a l’adoptant. Molts animals són abandonats anualment. Si has decidit gaudir de la companyia d’un gos, cal fer-ho des de la responsabilitat i tenir en compte tot allò que comporta.
  • T’acompanyem en el procés d’adopció, informant-te de tot allò que envolta conviure amb un gos.
  • Col·laborem amb diverses protectores i refugis per ajudar-te a trobar el gos que millor s’adapti a les teves circumstàncies personals i familiars. 
  • T’ajudem en el procés d’adaptació a la nova llar amb sessions particulars al vostre domicili i entorn més proper.

Serveis GRUPALS

Activitats adreçades a gossos de totes les edats i les seves famílies. Es duen a terme tant a l’espai públic com a les instal·lacions  i comerços dels nostres col·laboradors. 

Si estàs interessat a organitzar al teu comerç qualsevol de les següents activitats, contacta amb nosaltres:

 • Cursos i Tallers: sessions en grup  de diferent durada sobre  temes específics amb part teòrica i pràctiques amb gos, segons el contingut. 
 • Tertúlies: Reunions de grups reduïts on es resolen dubtes dels assistents sobre els seus gossos i es debaten opinions sobre temes concrets.
 • Passejades i sortides en grup:  activitats en grups reduïts, que tenen com a principal objectiu la  socialització dels gossos i la millora de la comunicació amb la família.

Serveis a ENTITATS I AJUNTAMENTS

Desenvolupem diversos projectes amb entitats i Ajuntaments per tal de fer accessible l’educació canina a la ciutadania i ajudar a les famílies a poder entendre’s millor amb els seus gossos i la resta de ciutadans.   

Si esteu interessats a organitzar a la vostra entitat alguna de les següents activitats, o teniu qualsevol altra proposta contacteu amb nosaltres

 • Activitats educatives:  Activitats infantils educatives a escoles i AMPAS, per promoure la sensibilitat sobre el respecte als animals, i la nostra relació amb els gossos i altres animals que conviuen amb nosaltres a la ciutat, amb consells sobre per a la seva cura i les responsabilitats que comporta aquesta convivència.
 • Educació i civisme: Duem a terme projectes a mida d’educació canina, civisme, convivència i sensibilització ciutadana, adreçats a Ajuntaments i Entitats.  
 • Formació de voluntariat: Formació específica sobre comportament caní i tracte  amb el gos, adreçat de forma específica a voluntaris i treballadors de refugis i protectores.  
 • Altres serveis: Serveis formatius a empreses i particulars per realitzar pràctiques d’Educació Canina.

Col·labora amb UDOLS

Et convidem a formar part del projecte d’Udols i participar-hi com a socivoluntari col·laborant com a entitat.